en bild

Leg. Psykoterapeut till Centrumpraktiken Kungälv.

Information om arbetsplatsen

Som psykoterapeut hos oss på Centrumpraktiken så kommer du träffa många människor, med olika behov av hjälp. De vanligaste orsakerna till att söka sig till samtalsmottagningen är; depressioner, utmattningssyndrom, smärtproblematik, sömnsvårigheter, stress, PTSD samt olika typer av ångesttillstånd. Vi arbetar med både fysiska samt digitala besök. I uppdraget ingår även att arbeta lite mot barn 6-18 år. Vi har 2 st UPH vårdcentraler i närområdet som stöd. Vi arbetar mestadels på vårdcentralen men hemarbete ingår i tjänsten någon dag per vecka.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Jobbet består av bedömningar, psykoedukativa insatser och korttidsterapier, både individuellt och i grupp. Vi har olika grupputbildningar som tex sömn, stress och psykologisk färdighetsskola. Som en naturlig del i jobbet ingår också ett ständigt utvecklingsarbete av mottagningen där vi strävar efter att utvecklas och förändra arbetet till det bättre för patienterna. Vi arbetar patientcentrerat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut med inriktning på KBT. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande, liksom erfarenhet av stegvis vård och gruppbehandling. Vi ser gärna vidareutbildning inom något av följande FACT, IPT, PE eller UP.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver att du är trygg i din behandlar roll och har god förmåga att arbeta självständigt och trivs med att arbeta i team. Du har god initiativ- och organisationsförmåga. Du är ansvarsfull, engagerad och nyfiken. Du förväntas kunna samarbeta med övriga professioner på vårdcentralen och med angränsande vårdaktörer.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Stor vikt kommer att läggas vid positiv inställning till att utveckla vården för patientens bästa, samarbetsförmåga och flexibilitet i arbetssätt samt förmåga att sprida arbetsglädje tillsammans med oss andra på vårdcentralen!
Omfattning på tjänst och arbetstider kan diskuteras.
Urval och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-09

Information om tjänsten lämnas av

Ulrika Kluge

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulrika.kluge@ptj.se