en bild

Verksamhetschef till Koppardalen i Avesta

Information om arbetsplatsen

Koppardalens Vårdcentral ägs av Praktikertjänst och har 6.300 listade patienter. Mottagningen har 23 fast anställda och erbjuder hela primärvårdsuppdraget. Du får förmånen att arbeta med ett kompetensstarkt team där alla har möjlighet att påverka arbetsmiljön och vara delaktiga i utvecklingsarbete. Ett flertal av personalen har varit med sedan VC startades 2012. Vårdcentralen ligger i anrika Koppardalen i lokaler som är ljusa och fräscha med oslagbar utsikt! Genom våra stora fönster ser vi Dalälven forsa förbi.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Polervägen 8, Avesta

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och leda den enligt Regionens riktlinjer och krav. Du blir en del av Praktikertjänst Vårds verksamhetschefsgrupp med cirka 10 medlemmar.
Praktikertjänst har landets nöjdaste patienter inom Primärvården och landets nöjdaste medarbetare. I jobbet ingår att bibehålla detta och göra både patienter och medarbetare ännu mer nöjda.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning med sjukvårdsbakgrund och erfarenhet från Primärvården samt erfarenhet av att arbeta som chef. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Som person känner du dig trygg i din chefsroll, är lyhörd, inger förtroende och har lätt för att kommunicera. Du är hjälpsam och stöttande. Du är mål- och resultatinriktad samt intresserad av utvecklingsarbete. Ett stort och brinnande intresse för personal är ett absolut krav.
Vi ser att du lever upp till Praktikertjänst kärnvärden: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta 32-40 tim/vecka.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-16

Information om tjänsten lämnas av

Gun Haga

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: gun.haga@ptj.se