en bild

ST läkar tjänst

Information om arbetsplatsen

Tegnér VC bedriver primärvård inom dem östra dealarna av Västerås. Mottagningen startade 1994 och ägs av Praktikertjänst. Vi arbetar aktivt med kvalitets och utvecklingsfrågor för att säkerställa god kvalitet i omhändertagande av våra patienter. Årsskiftet 21/22 bytte vårdcentralen namn från tidigare Odensvi till nuvarande Tegnér Vårdcentral. Vårdcentralen drivs av 4 delägare som också arbetar som familjeläkare på vårdcentralen. Utöver dessa finns ytterligare 2 anställda specialister, 4 st ST läkare och BT läkare. Vi har en mängd olika mottagningar: Diabetes, KOL, demens, sluta röka, inkontinens, psykolog, arbetsterapeuter, BVC. MHV och resevaccination. Vi har Rehabkoordinator som jobbar med våra sjukskrivna patienter. Vårdcentralen har ca 10 300 listade patienter. På VC jobbar vi gemensamt med utveckling av vår verksamhet. Totalt är vi 34 medarbetare.

Adress:
Forskargränd 8, Västerås

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en blandning av uppdrag som innebär att du olika dagar har planerad mottagning med både patienter fysiskt eller digitalt, andra dagar akuta bedömningar på lättakuten .Du kommer att ha handledning med handledare och undervisning av yngre kollegor eller sjuksköterskor. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbetsgrupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbete.

Kvalifikationer

Leg. läkare med färdig AT/ BT utbildning

Personliga egenskaper

Dem som jobbar hos oss har stort intresse för primärvårdens patienter och dess utmaningar. Vi är förändringsbenägna och tycker om när Du vill ta stort ansvar för den vård du erbjuder och vill prestera. Vi söker någon som vill det som vi vill. Det vill säga; den bästa vårdcentralen med en trygg , kompetent och en välkommande arbetsplats.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Jasmina Kujundzic

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jasmina.zlatarac.kujundzic@ptj.se