en bild

Dalens VC söker två nya ST-läkare i allmänmedicin!

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Dalens vårdcentral! Vår arbetsplats präglas av högt i tak, roligt på jobbet och arbete med frihet under eget ansvar. Vi är personalägda och har därför korta beslutsvägar. Alla våra patienter har en namngiven husläkare. Dalens vårdcentral har omkring 16500 listade patienter och som ST-läkare får du två handledare. Vi är sju specialister i allmänmedicin, en specialist i geriatrik och internmedicin och 6 ST-läkare. Vi har astma/KOL-sköterska, diabetessköterskor, ett psykosocialt team, en rehabkoordinator och samarbete med sjukgymnaster, lab, röntgen, BVC och geriatriken på Dalens sjukhus.

Vi brinner för primärvård och allmänmedicin. Nu söker vi dig som vill förstärka vårt team!

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Vi följer Region Stockholms kravspecifikation för ST-läkare i allmänmedicin, du kommer att arbeta som en av oss och dela lista med dina handledare. Du kommer kunna ha stort inflytande och delaktighet i verksamheten.

Kvalifikationer

- Legitimerad läkare
- Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
- Erfarenhet av arbete i TakeCare meriterande, men ej nödvändigt.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är noggrann och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Du är öppen och positiv inför förändringar då det händer mycket och snabbt inom primärvården. Vidare bryr du dig genuint om dina kollegor och medarbetare och sprider en positiv stämning omkring dig.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
Både heltid och deltid är intressant.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Astrid Rakhorst Wennström

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: astrid.rakhorst-wennstrom@ptj.se