en bild

Specialistläkare i Allmänmedicin till VC Kusten

Information om arbetsplatsen

Vår verksamhet ligger i västra delen av Kungälvs kommun i Ytterby med filialer i Kärna och Marstrand. Vi har drygt 19 000 listade patienter.
Bra pendelförbindelser till Göteborg samt norrut, tåg- och busstation endast 75 m från vårdcentralen.

Verksamheten drivs i privat regi sedan 2001 i stora och fräscha lokaler. Vår verksamhet innefattar Familjecentral inkl BVC, rehab, psykologverksamhet för vuxna samt tilläggsuppdrag UPH, ungas psykiska hälsa. Vi ansvarar för läkarmedverkan i skolhälsovården Kungälvs kommun, för äldreboenden och LSS. Forskning, utveckling och utbildning är viktigt för oss och vi har nära samarbete med FoU i VGR samt ett antal anställda disputerade läkare. Vi håller hög medicinsk kvalité, patientsäkerhet och god arbetsmiljö!

Hos oss jobbar specialistkollegor i olika åldrar, tillsammans med flera ST-läkare, AT-läkare och underläkare. Vi är stolta över vår kollegiala stämning, öppna atmosfär och skrattfyllda gemensamma luncher! Vi utvecklar tillsammans vårt arbetssätt, där beslutsväg från idé till ny rutin är kort!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 1, Ytterby

Arbetsuppgifter

Som läkare hos oss har du egen lista med upptill 1 300 patienter/100% tjänstgöring. Sedvanligt mottagningsarbete på plats varvas med digitala läkarbesök via vår onlinetjänst MITT PTJ, för våra listade patienter. Du har schemalagd tid för att vara ”frågedoktor”, en uppskattad och omväxlade roll där du handleder yngre kollegor och övrig personal med kortare medicinska frågor. Om du så önskar har du även BVC, äldreboende och LSS. Utrymme finns för sidouppdrag som skolläkare.
Hos oss är tjänstgöring på jourcentral och beredskapsjour frivilligt!

Kvalifikationer

Du är Specialistläkare i Allmänmedicin med intresse för det breda uppdraget och helhetssynen på patienten i alla åldrar. Flerårig erfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse för handledning.

Personliga egenskaper

.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas direkt vid uppfyllda kvalifikationer.

Frågor? Hör gärna av dig till verksamhetschef Agneta Hamilton, tfn 0707-980302.

Sänd in ansökan via epost till agneta.hamilton@ptj.se
eller via brev till
Vårdcentralen Kusten
Att: Agneta Hamilton
Stationsgatan 1
442 50 Ytterby

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-22

Information om tjänsten lämnas av

Agneta Christina Hamilton

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: agneta.hamilton@ptj.se