en bild

ST-läkare sökes till Laurentiuskliniken!

Information om arbetsplatsen

Laurentiuskliniken drivs i privat regi och är en del av Praktikertjänst och arbetar på uppdrag av Region Halland. Vårdcentralen har ca 6800 listade och ca 25 medarbetare inklusive tre specialister i allmänmedicin och leg läkare. Vi har komplett vårdcentralsutbud med BVC, ansvar för särskilt boende, specialistmottagning för diabetes och astma/KOL samt rehabmottagning. Vårdcentralen ligger centralt belägen i Falkenberg med goda förbindelser med kollektivtrafik. För oss är det viktigt att hjälpas åt och att ta hand om patienterna och varandra. Nu söker vi en ST-läkare som vill bli en del av vårt team!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holgersgatan 25 B, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för ST-läkare på vårdcentral. Vi följer Region Hallands riktlinje för ST-utbildning. Utbildningsplan läggs upp tillsammans med handledare vid anställningens start.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för allmänmedicin, som har patienten i fokus och trivs med att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan i god tid!
Tillträdesdag kan diskuteras.
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-16

Information om tjänsten lämnas av

Maria Ek
Sverker Nilsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.ek@ptj.se