en bild

Tandhygienist sökes till Tandläkarhuset Hudiksvall

Information om arbetsplatsen

På Tandläkarhuset arbetar närmare tjugo personer, varav fem tandläkare och fem tandhygienister, tandsköterskor och receptionister. Här trivs vi och våra patienter väldigt bra. Vi erbjuder en bred tandvård med allt från undersökningar och förebyggande vård till avancerad protetik och implantatbehandlingar. Du blir en viktig kugge i teamet!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bankgränd 2, Hudiksvall

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett fast team där du får kontinuitet i patientbehandlingen och stöd i gemensamma terapiplaneringar. Arbetet är varierat och självständigt med både enklare och svårare parodontologi, undersökningar av såväl barn som vuxna, förebyggande behandlingar, temporära fyllningar, uppföljningar, digital och konventionell avtryckstagning m.m. Vi gör även en del tandlossningskirurgi på kliniken, där du kan vara med och assistera.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, gillar ditt yrke och tycker om människor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi har plats för en eller två nya tandhygienister, gärna på heltid 40 timmar/vecka men deltid kan diskuteras. Välkommen med din ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Kerstin Englund
Göran Jonsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kerstin.englund@ptj.se