en bild

Leg. psykolog sökes till Ekerö Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Ekerö Vårdcentral är den största vårdcentralen i Ekerö kommun och ligger vid Ekerö centrum med goda kommunikationsförbindelser. Vi ansvarar för drygt 20 000 listade patienter och är ca 65 medarbetare. Psykosociala teamet har sju medarbetare. Vi är en trevlig arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Här får du möjlighet att göra skillnad och påverka! Vårt psykosociala team arbetar integrerat i vårdcentralen tillsammans med läkare, sjuksköterskor och övrig personal. Vi arbetar med integrerad beteendehälsa (IBH-modellen), med direkttriagering, korta väntetider för bedömning, stegvis vård och samverkan med övriga professioner. Förutom bedömningar ingår allt ifrån kortare insatser till längre psykoterapi utifrån KBT.

Vi arbetar digifysiskt, vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska besök på vårdcentralen, men även till videobesök. Detta ger även en viss flexibilitet med möjlighet till arbete hemifrån delar av arbetstiden om så önskas. Vi bedriver även internetbaserad KBT och gruppverksamhet.

På Ekerö vårdcentral ingår du i ett sammanhang med flera duktiga kollegor och erbjuds både intern och extern handledning.

Kvalifikationer

- Legitimerad psykolog med inriktning KBT.
- Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
- Datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt.
- Erfarenhet av arbete i TakeCare meriterande, men ej nödvändigt.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du: är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära sig och är noggrann och positiv.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-16

Information om tjänsten lämnas av

Anna Warensjö

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna.warensjo@ptj.se