en bild

Tandläkare till nybyggd praktik i centrala Luleå

Information om arbetsplatsen

Luleå Tandvård är den familjära tandvårdsmottagningen med det stora
behandlingspanoramat. Kliniken flyttar till nybyggda lokaler i december månad och våra lokaler är anpassade för att möta framtidens tandvård. Mottagningen har fyra behandlingsrum där vi arbetar med ett delegerat arbetssätt. Här utförs all sorts tandvård som exempelvis bastandvård, protetik och kirurgi, implantat och estetisk tandvård. Idag arbetar en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor på mottagningen.

Adress:
Timmermansgatan 26-28, Luleå

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att behandla våra patienter. Vi genomför alla typer av behandlingar inklusive implantatbehandling och är alltid uppdaterade inom den senaste tekniken. Du ansvarar för att leda teamet som arbetar med ett delegerat arbetssätt. Ett mycket varierande jobb där du får möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med modern teknik och möjlighet till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare med viss arbetslivserfarenhet men inget krav om du är rätt person för oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du på ditt personliga sätt kan komplettera och berika vårt team.

Personliga egenskaper

Du bör vara självständig, flexibel, ha hög social kompetens och vara noggrann. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ.
Det är viktigt för oss att ha en öppen och trevlig arbetsmiljö men en positiv atmosfär på kliniken och därför önskar vi att du är en glad och kommunikativ person som är van att samarbeta.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Vår nya adress från 1/12 är Köpmangatan 36B.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-30

Information om tjänsten lämnas av

Kajsa Rosengren

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kajsa.rosengren@ptj.se