en bild

Tandhygienist sökes.

Information om arbetsplatsen

Vi söker en vikarie för vår duktiga, omtyckta tandhygienist.
Vi är i en expansiv fas, så det finns chans till förlängning och fast anställning om vi trivs med varandra.

Vi är ett litet sammansvetsat team som jobbar i en familjär mottagning i Enskede. Vi söker nu en vikarie för vår omtyckta tandhygienist. Arbetet på mottagningen präglas av ett stort patientfokus, i allt från bemötande och mottagande till återkoppling och service. Vi vill vara och är en personlig mottagning med nära till skratt och tätt samarbete. Vi arbetar i en modern klinik på Sockenplan med goda förbindelser och trevlig omgivning. Du kommer att arbeta nära resten av teamet och du kommer få en betydelsefull roll med mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Adress:
Enskedevägen 81, Enskede

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandhygienistuppgifter. Parodontala behandlingar med bedövning, stödbehandlingar, profylax av barn och vuxna samt undersökningar av revisionspatienter. Du får tid för sterilarbete och administration varje dag.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist, erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper

Då vi är en liten, familjär mottagning är det viktigt att du lägger stor vikt vid patientbemötande och god service. På praktiken arbetar vi delegerat, därför är det av vikt att du uppskattar att ta eget ansvar och trivs med att arbeta i tempo. Viktigast av allt är att du har ett härligt driv, är glad och positiv med en ödmjuk inställning! Då vi har stort fokus på bemötande och kommunikation är det därför av stor vikt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift.

Tillbaka till Lediga tjänster