en bild

Kvalitetssamordnare till Praktikertjänst

Information om arbetsplatsen

Brinner du för kvalitetsfrågor och har erfarenhet av ledningssystem och implementering? Ser du dig om efter en ny utmaning och vill arbeta i ett ledande bolag inom tandvård och hälso- och sjukvård? Läs då vidare!

Adress:
Adolf Fredrik kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Praktikertjänst utökar organisationen med fem kvalitetssamordnare över landet i form av tillsvidareanställningar på hel- eller deltid. Varje kvalitetssamordnare arbetar i en geografiskt avgränsad region.

Om tjänsten
Kvalitet och patientsäkerhet går som en röd tråd genom Praktikertjänsts alla verksamheter. Som kvalitetssamordnare vid kvalitetsavdelningen har du en viktig roll i arbetet nära verksamheterna. Detta innefattar exempelvis att implementera ledningssystemet på distans och på plats.

Möjligheten
• Stödja arbetet med ständiga förbättringar samt sprida goda exempel och kunskap – allt för att säkerställa en lärande organisation.
• På plats vara verksamheternas stöd för att möjliggöra utveckling, utbildning och förbättring inom samtliga kvalitetsområden.
• Följa upp det lokala kvalitetsarbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• Proaktivt stöd för våra verksamheter inom ett geografiskt avgränsat område.
• Inspirera och engagera verksamheterna i deras systematiska kvalitetsarbete.
• Förstå våra verksamheters unika ambitioner och behov samt dela dina insikter med
servicekontoret.
• Vara ambassadör för Praktikertjänst.

Kvalifikationer

Hälso-/sjukvårds- eller tandvårdsutbildning är ett måste.
• Erfarenhet av att arbeta i ledningssystem.
• Förmåga att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö.

Personliga egenskaper

För att lyckas behöver du
• Vara utåtriktad, ha god samarbetsförmåga och ha lätt för att bygga relationer.
• Vara pedagogisk, nyfiken och gilla att arbeta i team.
• Kunna förmedla vinsten av systematiskt arbete i ledningssystem i den kliniska vardagen.
• Drivas av att se andra växa och utvecklas i sitt kvalitetsarbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsterna tillsätts snarast enligt överenskommelse, dock senast november 2022. Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-15

Information om tjänsten lämnas av

Emma Berggren

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: emma.berggren@ptj.se