en bild

Empatisk Tandsköterska som vill utvecklas med oss

Information om arbetsplatsen

Ganters tandvård ska vara en varm och trygg plats även för dem som har svårast för att få tandvård. En familjär stämning där vi har nära till skratt och vi får vara oss själva samtidigt som vi är professionella. Kliniken har funnits i över 30 år och vi har många patienter som funnits hos oss från början. Vi värdesätter en högkvalitativ vård på alla plan med långvariga patientrelationer.
Verksamheten är i startgroparna för en ny struktur och vi utvecklar vår klinik på olika plan. Där har du en stor möjlighet att vara en del i den utvecklingen.
Vi har 6 stycken behandlingsrum; 2 stycken hygienistrum och 4 rum som delas på 2 tandläkare där vi jobbar delegerat. Vi är 3 tandläkare, 2 hygienister och 5 tandsköterskor(inklusive dig) som arbetar här. Vi har nyligen fått nya unitar och vi kommer jobba mer förmiddag och dagtid.
Vi erbjuder dig:
- stor möjlighet att vara en del av mottagningens utveckling
- frihet att ansvara för administrativa arbetet i receptionen
- utveckling i delegerat patientarbete

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åsgatan 41, Falun

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär mycket omväxlande uppgifter och mycket delegeringsuppgifter såsom effektivt och engagerat assisterande, profylaxarbete, sterilarbete, avtryckstagning med både avtrycksmaterial och scanner, provisorier, cementeringar, del i undersökningar, administration i receptionen såsom kallelser, tidboksplanering, patientkontakt samt göra beställningar och annan admin som gör att vi upprätthåller kvalitén och strukturen på arbetsplatsen. Du får handledning i alla arbetsuppgifter så att du ska känna dig trygg i att till slut bli självständig.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska, gärna med några års erfarenhet där du haft möjlighet att utföra alla de uppgifter du tränats till i din utbildning. Du behöver ha en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.

Personliga egenskaper

Du är en person med stor känsla för egenansvar och förståelse för att vi är ett team där alla bidrar till att kugghjulen snurrar smidigt. Du har förmåga till att ta egna initiativ och du kommunicerar frågeställningar med kollegor och chef/ledare. Ömsesidig respekt är viktigt för dig. Flexibilitet och god lösningsorientering är viktigt i vårt yrke och där kan du bidra med planering och engagemang.
Du är även en varm person med känsla för varje patients behov, där du vill göra ditt bästa för att denne ska få bästa bemötandet men också ett arbete som är utfört med noggrannhet och omsorg.
I vår grupp uppskattar vi öppenhet och att vi får skratta tillsammans. Men även tolerans för att livet går upp och ner för oss alla, något alla borde kunna dela med sina nära kollegor och få medkänsla i.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Det finns en viss flexibilitet arbetsgrad. Vi kommer ha intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
obestämd tid
Arbetstid per vecka:
35 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Anna Ganters

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna.ganters@ptj.se