en bild

Tandsköterska till vår klinik i Stuvsta

Information om arbetsplatsen

En etablerad tandläkarmottagning vid Stuvstatorget. Vi har två behandlingsrum och här arbetar en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska.

Adress:
Stuvstatorget 2, Huddinge

Arbetsuppgifter

På kliniken behandlas både barn och vuxna med ett varierat behandlingsbehov. Med hög kompetens och den senaste teknologin erbjuder vi våra patienter en trygg och kvalitativ vård. Vi arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet. Som tandsköterska kommer du arbeta i team. I tjänsten ingår också assistans, steril- och receptionsarbete.
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du är van att arbeta i journalsystem och har god datorvana. Det är viktigt att du tar initiativ och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en trygg och stabil person som har lätt att arbeta i grupp, strukturerad person som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
- Tandsköterska med 4-5 års erfarenhet

Utbildning
- Tandsköterska

Språk
- Svenska

Personliga egenskaper

Engagemang, empati, patienten i centrum, strukturerad och kan jobba självständigt.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är på 80- 100%.
Tillsvidare med provanställning.
Arbetstid 32-40 timmar/ vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-14

Information om tjänsten lämnas av

Farah

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: farah.stjarne@ptj.se