en bild

Tandsköterska till Team Nordin Tandvård

Information om arbetsplatsen

Välkommen till vår trivsamma klinik som ligger centralt i Falkenberg. Kliniken har fyra behandlingsrum och generösa ytor för personal. Vi som jobbar här är ett härligt gäng. Teamet består av en tandläkare, två tandsköterskor, två tandhygienister varav en receptionist med administrativt ansvar. Vi värdesätter vårt nära samarbete, där vi tar oss tid att hjälpa varandra.

Hos oss är det högt i tak och alla har nära till skratt.

Adress:
Torggatan 2, Falkenberg

Arbetsuppgifter

I rollen som tandsköterska på vår klinik kommer du arbeta med både barn och vuxentandvård i ett nära samarbete med kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande, assistans vid behandlingar blandas med sterilarbete och delegering.

Då vi arbetar digitaliserat och utför allt inom tandvård, från ortodonti till kirurgi, erbjuder vi ett omväxlande arbete.

Introduktionen hos oss är anpassad utifrån dina erfarenheter och behov. Du får ett helt team som stöttar dig under din första tid.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt till personlig lämplighet, erfarenhet är ej det primära.

· Du är en flexibel person med förmåga att överblicka och planera.

· Du har en god klinisk förståelse och är engagerad i patienterna.

· Flytande svenska i tal och skrift är en förutsättning i vår verksamhet.

· Du är en person som tar ansvar för såväl din egen som klinikens utveckling.

· Du är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss i teamet skapar du arbetsglädje och delaktighet.

· Står upp för allas lika värde.

Personliga egenskaper

Är du en prestigelös, initiativrik person som gillar utmaningar och att jobba med människor? Har du en tandsköterskeexamen och vill utvecklas inom ditt yrke?

Då kan Team Nordin Tandvård vara en arbetsplats för dig!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är tillsvidareanställning, 75% med fast månadslön och inledande provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar via mail som kommer gås igenom löpande och beslut om anställning kan ske tidigare än sista ansökningsdag, 220820

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-20

Information om tjänsten lämnas av

Anders Nordin
Hanna Johnsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info@teamnordin.se