en bild

Tandsköterska till Insjön (Leksands kommun)

Information om arbetsplatsen

Eldhs Tandvård är en av Dalarnas nyaste kliniker. Vi startade förra hösten och gensvaret från våra patienter är mycket gott. Mottagningen är nyrenoverad och toppmodern med fyra behandlingsrum där vi arbetar delvis delegerat. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ vuxentandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt i Insjön, med närhet till tågstationen. Här arbetar två tandläkare (varav en även är tandtekniker), två tandsköterskor, en tandhygienist och en receptionist. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller modern digital tandvård
- stor möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Boställsvägen 2, Insjön

Arbetsuppgifter

Alla förekommande tandsköterskeuppgifter som t.ex. assistans, digital scanning, provisorium, profylax, anestesi, sterilarbete och övrig administration. Vi använder FRENDA journalsystem.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket och en stor vilja att jobba delegerat. Det är meriterande med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i
fokus. Du har god inlärningsförmåga och klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Tjänsten är heltid men vi är flexibla och deltid kan diskuteras. Dock minst 32h/vecka.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-21

Information om tjänsten lämnas av

Peter Eldh
Maria Eldh

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: peter.eldh@ptj.se