en bild

Tandhygienist sökes till vår klinik vid Hornstull.

Information om arbetsplatsen

Vi har varit en tandläkarpraktik sedan början på 1900 talet. Vi har ett troget patientklientel som gått på praktiken länge. Vår mysiga klinik har två behandlingsrum varav ett är anpassat för hygienistbehandlingar. Vi har helt ny modern utrustning. Röntgen finns och vi jobbar med Frenda journalsystem.

Adress:
Långholmsgatan 20, Stockholm

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistbehandlingar- depuration, rengöring, airflow, stödbehandling för parodpatienter, undersökningar.

Utöver det ingår: Sterilarbetet, kalla patienter, beställa och packa upp varor, svara i telefon i mån av tid. Det är viktigt att vara flexibel i arbetet, vi är en liten klinik där vi hjälps åt.

Kvalifikationer

Utbildad tandhygienist, vi ser helst att du har nåt års erfarenhet.
God kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Trivas i mindre grupp och har god samarbetsförmåga. Vara flexibel och hjälpsam, glad och trevlig. Patienterna är vana vid ett personligt bemötanden.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är på deltid 20h/v.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
2023-01-01
Sista ansökningsdag:
2022-08-12

Information om tjänsten lämnas av

Linda Schölin

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linda.scholin@ptj.se