en bild

Tandhygienist till Stora Wäsby och Runby Tandvård

Information om arbetsplatsen

Verksamheten är förlagd till två mottagningar, en i centrala Runby och en i härlig slottsmiljö på Stora Wäsby Gård. Här bedrivs i huvudsak familjetandvård men även en väl etablerad implantat-verksamhet med specialist i oral kirurgi på plats. Bägge mottagningarna är fullt modernt utrustade och det finns goda kommunikationer och fri parkering.

Det råder en skön familjär stämning i arbetslaget och vi lägger stor vikt vid harmoni och trivsel på arbetsplatsen.

Adress:
Gamla stallet, Stora Wäsby, 194 37 Upplands Väsby, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienist arbetsuppgifter med olika patientkategorier i samarbete med tandläkare.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist, mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift och god datorvana.

Personliga egenskaper

Vi söker en legitimerad tandhygienist med stort intresse för kvalitetstandvård, som gärna ser sig själv som en lagspelare och som vill delta i företagets vidare utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men dina förutsättningar att komplettera teamet är viktigast.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänstgöringsgrad mellan 30-40 timmar/veckan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-10

Information om tjänsten lämnas av

Eva Björkman

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: eva.bjorkman@ptj.se