en bild

Tandsköterska till Tandläkarna Kompaniet, Nyköping

Information om arbetsplatsen

Vi är en klinik med fyra tandläkare, tre tandhygienister och sex tandsköterskor. Kliniken ligger fint vid Nyköpingsån nere vid hamnen.
Hos oss jobbar du i team med tandläkare Caroline Wilhelmsson men är även del i samarbetet mellan teamen. Vi har ett stort, varierat patientklientel med alltifrån barnpatienter till äldre där många av patienterna gått hos oss på kliniken under lång tid.

Adress:
Folkungavägen 1, Nyköping

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med i stort sett alla typer av behandlingar och har även en käkkirurg hos oss på kliniken deltid som hjälper oss med alla typer av kirurgi och implantatinstallationer. Detta gör att man som tandsköterska kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter och behandlingar.
I arbetsuppgifterna ingår även bl.a kallelser, telefonkontakt med patienter och sterilarbete.

Kvalifikationer

Du är en utbildad tandsköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta kliniskt
och att du har en vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill arbeta med varierade arbetsuppgifter, är bra på att samarbeta. Det är viktigt för oss att du är driven, kan ta egna initiativ och är positiv som person.
Professionalism, kvalitet och personligt bemötande är ledord på kliniken.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Hos oss jobbar vi solo group och du måste därför vara beredd att börja kl 07 och sluta 19.30 vissa dagar i veckan. Vi arbetar Måndag- Fredag.
Välkommen att söka till oss!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Caroline Wilhelmsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: caroline.wilhelmsson@ptj.se