en bild

Tandsköterska med receptionsansvar

Information om arbetsplatsen

Fredsgatans Tandvård ligger mitt i centrala Göteborg - ett stenkast från Brunnsparken, Centralstationen och Nordstan. Hos oss arbetar 2 tandläkare 3 tandsköterskor och 2 tandhygienister. Vi är ett trevlig sammansvetsat gäng som brinner för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande och högkvalitativ tandvård.

Adress:
Fredsgatan 3, Göteborg

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning men vill arbeta mer administrativt och ta ansvar för vår reception. Kliniken behandlar i genomsnitt 3200 patienter per år. Arbetsuppgifterna hos oss kommer i första hand bestå av receptionsarbete. Du blir vårt ansikte utåt, sköter kallelser, telefonservice, beställningar, uppdatering på hemsida och sociala medier. Vid behov täcka upp för assistans och steril.

Kvalifikationer

Tandsköterska med erfarenhet av receptionsarbete är meriterande även erfarenhet av journalsystemet Frenda. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska vara serviceinriktad och alltid sätta patienternas bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstid och tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Lön enligt överenskommelse
Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar. Välkommen med din ansökan

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-20

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Andrén
Nina Lukschandl

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna-karin.andren@ptj.se