en bild

Profylaxtandsköterska sökes till Timmernabben

Information om arbetsplatsen

Nabbetandläkaren är en liten klinik i vackra Timmernabben, belägen nära vattnet med härlig sjöutsikt.
Här har vi bedrivit vuxentandvård sedan 1993 med speciell inriktning på tandvårdsrädda.
Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.
Det är en familjär stämning hos oss och vi har alltid nära till skratt, då vi värdesätter att vara professionella men samtidigt ha roligt på jobbet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Skepparvägen 24, Timmernabben

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande uppgifter som exempelvis profylax, varuinköp , sterilarbete, kallelse av patienter, assistans, avtryck, röntgentagning, journalföring i FRENDA, mm.
Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Du är en utbildad profylaxtandsköterska och har några års arbetslivserfarenhet av kliniskt arbete.
Erfarenhet av FRENDA är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är omtänksam och engagerad och sätter alltid patienternas bästa i fokus.
Du har god klinisk förståelse, trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter och strävar efter att utvecklas.
Du har en hög social förmåga och arbetar bra både enskilt och i grupp och är flexibel i ditt arbetssätt.
Vi ser gärna att du har ett GLATT HUMÖR OCH NÄRA TILL SKRATT.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-07-24

Information om tjänsten lämnas av

Anders Johansson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anders.johansson.02@ptj.se