en bild

Tandsköterska till Grev Turegatan

Information om arbetsplatsen

En mysig tandläkarklinik centralt i Stockholm och nära till kommunikationer. På kliniken finns det medarbetare med lång erfarenhet inom privat tandvård. Mottagningen har tre behandlingsrum, varav två rum är för tandläkare och tandsköterska samt ett rum för tandhygienisten. På kliniken finns två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Vi söker en tandsköterska, med erfarenhet av kliniskt arbete och intresse och kunskap kring den administrativa biten, till en av våra tandläkare.

Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård och serva patienterna på ett personligt och professionellt sätt. Många av våra patienter har gått hos oss i många år, därav är den nära kontakten och tryggheten för patienterna något vi värnar om.

Det är en mycket familjär stämning på arbetsplatsen, där det är viktigt för oss att vara professionell och samtidigt ha roligt på jobbet.

Adress:
Grev Turegatan 77 Nb, Stockholm

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär ett omväxlande arbete, som exempelvis assistans och steril. Arbetet med assistans delas med annan tandsköterska. Du kommer ha ett större ansvar kring att arbeta med det administrativa som patientkontakt, kallelser, tidsbokning, Frenda, Libretto och Symfoni.

Du får en noggrann och genomgående inskolning, för att du i din takt ska komma in i arbetsmomenten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
- Minst 3-5 års erfarenhet av att arbetat kliniskt med tandvård
- Datorvana är ett krav
- Stort intresse att arbeta med administrativa uppgifter
- Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift

Personliga egenskaper

Du är en effektiv, ansvarstagande, noggrann person som klarar av jobbet under tidspress. Du har en god pedagogisk förmåga samt är serviceinriktad.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt på dina personliga egenskaper!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-07-08

Information om tjänsten lämnas av

Michael Danin

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: michael.danin@ptj.se