en bild

DSK-sköterska

Information om arbetsplatsen

Hos oss på Stenhamra Hälsocentralen söker vi nu en Distriktssköterska som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. I linje
med våra värdeord: omtanke, professionalism och nytanke sätter vi alltid patientens medicinska behov i
centrum. Som distriktssköterska/sjuksköterska kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, KBT terapeut och rehab koordinator. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara
delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.
Vi erbjuder:
- en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet
- involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen
- en möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av vårdcentralens arbetssätt
- en stark och positiv företagskultur

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Vallviksvägen 12, Stenhamra

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvården, mottagningsarbete samt telefonrådgivning och kvalitetsarbete.
Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden.

Kvalifikationer

Distriktssköterska eller Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom geriatrik/demens är meriterande.

Personliga egenskaper

Flexibel, professionell, , ansvarsfull, positivt tänkande, nyfiken.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Jaime Leyva
Iulian Oprea

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jaime.leyva@ptj.se