en bild

Koordinator sökes till Praktikertjänst Vård

Information om arbetsplatsen

Du kommer arbeta i toppmoderna och ljusa lokaler vid Adolf Fredriks kyrka i Stockholm och kommer ingå i en grupp om sju personer, som alla jobbar i Praktikertjänst Vård. På kontoret är vi totalt ca 250 medarbetare som dagligen arbetar med våra ca 1 000 mottagningar.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Koordinera uppgifter i samband med förvärv såsom
- skyltning
- klädbeställningar
- byte av telefonilösningar
- fastighetsrelaterade frågor
- till viss del HR och ekonomifrågor

Koordinera uppgifter i löpande drift såsom
- uppdatera hemsidor
- sköta beställningar
- vara administrativt behjälplig
- besöka mottagningarna vid behov

Du arbetsleds av annan koordinator på plats tillika affärsområdeschefsassistent. Totalt kommer ni vara två koordinatorer.

Kvalifikationer

För denna tjänst krävs tidigare erfarenhet av koordineringsarbete. Du bör ha arbetat gentemot flertalet inblandade parter i många samtidigt pågående projekt. Förutom att vara van vid koordineringsarbete så uttrycker du dig väl i både tal och skrift och har goda kunskaper i både Office-paket och CRM-lösningar.

Personliga egenskaper

- Lösningsorienterad
- Initiativtagande
- Följsam
- Noggrann
- Lyhörd
- Senior i ditt sätt att hantera människor omkring dig
- Bidragande till affärsområdets välmående och leverans

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Praktikertjänst Vård är Praktikertjänsts centrala förvärvs- och driftsorganisation. Affärsområdet har under 2022 förvärvat och startat upp ca 20 mottagningar i sju regioner.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
38,25 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-07-31

Information om tjänsten lämnas av

Björn Jonasson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: bjorn.jonasson@ptj.se