en bild

Sköterska sökes till VC i slottsmiljö

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Stora Wäsby Vårdcentral ligger på Stora Wäsby slott i Upplands Väsby. Mottagningen kommer öppna 1 September och vi kommer till en början vara ca 7-8 medarbetare.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stora Wäsby Allé, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och består bl a av sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning/bokning, akut omhändertagande, sårmottagning, vaccinationer. Det ingår även arbete med vår digitala plattform MittPTJ. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår sjuksköterskemottagning i samarbete med vårdcentralens övriga yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Vi söker nu en sjuksköterska som kan komplettera vårt mottagningsteam, där vi värdesätter en god sammarbetsförmåga

Personliga egenskaper

Vi värdesätter en god samarbetsförmåga, noggrannhet, engagemang, flexibilitet och ett gott humör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker dig som önskar en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-07-31

Information om tjänsten lämnas av

Amir Eshghali

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: amir.eshghali@ptj.se