en bild

ST-läkare i allmänmedicin Älvpraktiken Kungälv

Information om arbetsplatsen

Vill du arbeta på en av Västra Götalandsregionens bästa vårdcentraler*?
Vi är en mindre vårdcentral med fin stämning och god sammanhållning. Vi arbetar i team och hjälper varandra. Hos oss finns vårdcentral, BVC och rehabmottagning. Vi har också ett projekt med gynmottagning som randning för ST-läkare i allmänmedicin.

Vi kom på första plats i VGR:s patientenkät 2020, tredje plats 2021.

Adress:
Nordmannatorget 1, Kungälv

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. I tjänsten som ST-läkare ingår att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter via planerade mottagningstider, telefontriagerade akuttider och digitala vårdmöten. Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Specialistläkarna har fått pris för sitt handledararbete!
Arbetstiderna planeras i samråd med kollegorna, både utifrån verksamhetens och de personliga behoven.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har svensk läkarlegitimation och ett intresse för allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Den medarbetare vi söker har god empatisk förmåga, vill ge ett professionellt bemötande och samarbeta och delta i teamet, både socialt och i arbetsuppgifterna.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Det finns möjlighet att arbeta deltid.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-07-30

Information om tjänsten lämnas av

Annika Rusko-Andersson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annika.rusko.andersson@ptj.se