en bild

Tandhygienist till Trollhättan

Information om arbetsplatsen

Välkommen till oss på Drottningtorgets Tandvård i centrala Trollhättan, ca 35 min med tåg från Göteborg.
Vi är ett litet team som består av sex medarbetare. Vi har fyra behandlingsrum och kliniken behöver nu ytterligare en tandhygienist.
Vårt uppdrag är att erbjuda god vård med hög kvalitet och service.

Adress:
Kungsgatan 51 B, Trollhättan

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som till exempel undersökningar, parodbehandlingar och förebyggande tandvård. Vi lägger stor vikt vid att patienten ska bli friskare i munnen, det är hela teamets mål. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig. Vi ser ett behov på ca 20-40 timmar per vecka.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist med god odontologisk kompetens och intresse för tandvård och patientbehandlingar. Vi vill erbjuda god service och sätter stort värde i nöjda patienter.

Det är meriterande med några års erfarenhet från yrket.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är glad, trevlig och noggrann. Det är viktigt att du ser dig som en i teamet men att du också kan arbeta självständigt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetstid kan diskuteras, ca 20-40h/vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Shwan Jaafar

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: shwan.jaafar@ptj.se