en bild

Specialistläkare sökes till Vällingby Neuro

Information om arbetsplatsen

Mottagningen Vällingby Neuro har sedan år 2014 varit etablerad i Läkarhuset Vällingby. Lokalerna är moderna och ligger i anslutning till centrum och tunnelbana. Laboratorium och röntgen finns i samma hus.
Remisser kommer ifrån akutsjukhus, specialistenheter och primärvård. Parkinsons sjukdom, epilepsi samt kronisk migrän hör till våra största sjukdomsgrupper där uppdraget är allmän neurologi. Vi använder journalsystemet Take Care med hög tillgänglighet via ”MittPtj” samt 1177.
På mottagningen arbetar tre neurologer (en heltid och två deltid), fyra neurofysiologer (samtliga deltid) och tre BMA. Sjuksköterska och sekreterare arbetar heltid och mottagningen är öppen vardagar 8:00-16:30.
Mottagningen drivs inom ramen för vårdval neurologi i region Stockholm där vi arbetar efter ledorden Trygghet, Tillgänglighet, Kontinuitet och Kompetens och där vi är särskilt angelägna om att patientmötet blir bra.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Indalsbacken1, Vällingby

Arbetsuppgifter

Arbetets innehåll samt omfattning kan skräddarsys efter dina önskemål inom specialiteten och vårdvalet neurologi. Möjlighet finns att arbeta heltid eller deltid i omfattning enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistexamen inom neurologi och har minst två års erfarenhet som specialistläkare inom området.
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

Du har ett eget driv, en god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor och besitter en hög social kompetens.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Låter det här intressant?
Kontakta oss gärna så berättar vi mer.
Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Cecilia Adelöw
Specialistläkare Neurologi och
Verksamhetsansvarig Vällingby Neuro
cecilia.adelow@ptj.se
073-692 61 61

eller

Cecilia Källebo
Affärsutvecklare / Rekryterare
Praktikertjänst
cecilia.kallebo@ptj.se
070-789 39 68

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Cecilia Adelöw, Verksamhetsansvarig Neuro
Cecilia Källebo, Affärsutvecklare/Rekryterare

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: cecilia.kallebo@ptj.se