en bild

TANDLÄKARE

Information om arbetsplatsen

Mottagningen ligger i Vallentuna Centrum. Väletablerad klinik i nybyggda toppmoderna lokaler. Vi är två tandläkare med många års erfarenhet, två tandhygienister samt fyra tandsköterskor. Vårt fokus är att erbjuda tandvård av högsta kvalitet, gott bemötande och god service. En av tandläkarna är nischad i dentoalveolär kirurgi och implantatkirurgi. Erbjuder en trygg anställning (del av praktikertjänst) och klinisk frihet. Vi är mån om våra medarbetare och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag, resor och kurser. Flexibilitet, samarbets- och anpassnings- förmåga uppskattas. Hos oss får du möjlighet att utvecklas yrkesmässigt! Behandlar alla ansökningar löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt.

Adress:
Centralvägen 9, Vallentuna

Arbetsuppgifter

Allmän tandvård.

Kvalifikationer

Leg. tandläkare. Några års erfarenhet som tandläkare är meriterande. Mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är seriös, ansvarsfull, lojal, vänlig, självgående, engagerad med god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuerna kommer att hållas fortlöpande enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-15

Information om tjänsten lämnas av

Mariana Taka
Mariana Taka

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: dtv@live.se