en bild

DSK eller leg SSK till ny vårdcentral i Finspång!

Information om arbetsplatsen

Vi söker dig som är distriktssköterska som vill vara med oss från start och utveckla en modern vårdcentral. Du har stort intresse för utvecklingsarbete och du vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Vi strävar efter en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling och fortbildning. Vårdcentralens uppdrag är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård och arbeta med förebyggande hälsa. Vi arbetar i helt nyrenoverade lokaler med senaste utrustning och teknik.

Adress:
Vallonvägen 15, Finspång

Arbetsuppgifter

Som sköterska hos oss kommer du arbeta tillsammans med hela teamet. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom primärvården. Bland annat kommer dina uppgifter att bestå utav: telefonrådgivning, mottagningsarbete och arbete med vår digitala plattform MittPTJ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller leg. sköterska. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral eller kompetens inom diabetes, astma/kol.

För nyanställning i Praktikertjänst krävs att du är fullvaccinerad mot Covid 19.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du är strukturerad, ansvarstagande och har förmågan att fatta egna beslut.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är rätt person i vår verksamhet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetstid kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-30

Information om tjänsten lämnas av

Helena Sandelin

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: helena.sandelin@ptj.se