en bild

Allmänspecialist till Rosendals Vårdcentral!

Information om arbetsplatsen

Rosendals vårdcentral söker en allmänspecialist som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. I linje med Praktikertjänst värdeord: omtanke, professionalism och nytanke sätter vi alltid patientens behov i centrum. Som allmänspecialist hos oss har du möjlighet att följa med i hela patientresan både via fysiska patientbesök som digitala. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team som arbetar tvärprofessionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Torgny Segerstedts Allé 82 B, Uppsala

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist hos oss kommer du att arbeta med en blandning av uppdrag som inkluderar att du olika dagar har planerad mottagning med
bokade patienter fysiskt eller digitalt, andra dagar akuta bedömningar på vår lättakuten.
Då vi tror på en mer digital vård genom arbete i vårt digitala system Mitt PTJ välkomnar vi positiva tankar om detta.
Arbetet som allmänspecialist kommer även att med tiden innebära att du kommer att handleda AT samt ST-läkare. Förutom detta kan arbete inom BVC samt hemsjukvård komma att inkluderas.
Uppdraget utformas i möjligaste mån efter ditt intresse och
erfarenheter. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbets-grupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stort intresse av att vara med att utveckla och forma vår nyöppnade vårdcentral till något alldeles speciellt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete av primärvård.

Personliga egenskaper

Vi jobbar tillsamman för att göra vården för våra listade patienter bättre. Vi vet att vården upplevs som bättre om de som arbetar hos oss har ett genuint intresse för primärvårdsfrågor. Vi är förändringsbenägna och tycker om när du vill ta stort ansvar för vårdcentralens utveckling och för den vård du erbjuder våra patienter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker fortlöpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Heltid
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Gunilla Ackelid

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: gunilla.ackelid@ptj.se