en bild

Tandsköterska sökes till liten klinik i Ystad

Information om arbetsplatsen

Vi är en liten klinik centralt i Ystad med en tandläkare och två tandsköterskor. Vi tycker om det lilla och familjära vilket gör att vi inte satsar på att bli någon stor klinik. Vårt patienter är främst äldre men har även 120-130 barnpatienter.
Kurser är viktiga för oss både för att göra något annat lite då och då men även för att ständigt utvecklas.
Som tandsköterska på en liten klinik får man göra lite av allt som hör till att driva runt en tandvårdsklinik. Fördelen med att var 2 sköterskor är att det inte blir så stressat samt att man har större möjligheter att vara ledig när man önskar.

Adress:
Hamngatan 12 B, Ystad

Arbetsuppgifter

Administration, kvalitetssäkringsarbete, assistering, steril samt ha egna patienter. När man har egna patienter är detta profylax på äldre och barn, munhälsokontroller, munhälsoinstruktioner samt lätt depuration

Kvalifikationer

Leg tandsköterska
Störst betydelse för oss är personligheten. Är men en lite klinik måste det kännas bra för alla.

Personliga egenskaper

Positiv och lyhörd

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Maria Åkesson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tandlakare.akesson@ptj.se