en bild

Specialist i allmänmedicin sökes

Information om arbetsplatsen

Genomsyrad av den värmländska gästfriheten verkar Svea vårdcentral med ett brett primärvårdsuppdrag för drygt 7 000 listade patienter där fokus på tillgänglighet, personligt bemötande och hög kvalitet kännetecknar mottagningen.

På mottagningen arbetar idag specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kurator, undersköterskor, vårdadministratörer och fotterapeut. Även ett flertal AT- och ST-läkare arbetar på mottagningen och ett stort fokus på ständig utveckling och nära mentorskap sätta sin prägel på arbetssättet på mottagningen.

Säffle är en idyllisk pärla där det personliga bemötandet är signumet och där du bara inom ca 40 minuter når Karlstad med sitt breda utbud av fritidsaktiviteter och kultur. Med direkttåg till Göteborg når du även inom knappa två timmar hela Västkustens puls samt ett av Europas mest populära resmål – Oslo.

Vill du kombinera ett naturnära privatliv med ett utvecklande arbetsliv?

Adress:
Sundsgatan 1B, Säffle

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral men även handledning av AT- och ST-läkare, medicinskt stöd gentemot hemsjukvården, rondarbete på särskilt boende samt kontinuerligt deltagande i internt fortbildnings- och utvecklingsarbete.
Som specialist i allmänmedicin bidrar du till att fortsätta utveckla en väl fungerande vårdcentral till att bli ännu bättre. Möjlighet att på sikt ingå i ledningsgruppen och bli delat verksamhetsansvarig med andra läkare på mottagningen finns. Som verksamhetsansvarig läkare är du med och beslutar om den dagliga driften och du blir dessutom delägare i Praktikertjänst – Sverige största privata vårdaktör.

I rollen erbjuds du stor frihet och möjlighet att kombinera ett utvecklande arbetsliv med en aktivt privat- och familjeliv. Med närheten till naturen, vattnet och skärgården gör Säffle idealiskt för all sorts utomhus- och skärgårdaktivitet. Här kan du ta ett dopp vid en av stadens mysiga badplatser, ta båten till någon av skärgårdens alla populära öar eller fiska en sen sommarkväll. Belägen vid Vänern med Europas största insjöskärgård med cirka 22 000 öar, kobbar och skär kan du enkelt varva arbetslivet med lugnet vid strandlinjen, eller inhämta energi från fina cykel- och strövområden med svamp- och bärrika marker.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.
Du som är i slutet av din ST-läkarutbildning i allmänmedicin är också välkommen att ansöka.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som förutom ett stort medicinskt kunnande även har en god kommunikativ förmåga samt en hög ansvarskänsla. Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilde patienten och för mottagningen som helhet, samt ett stort intresse för utvecklingsarbete och fortbildning. Vidare är du positiv och flexibel samt uppskattar att arbeta tillsammans med de övriga professionerna på mottagningen. Vi lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska ha en hållbar livsstil och värdesätter en inställning där alla bidrar till en arbetsmiljö som möjliggör den devisen.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Cecilia Källebo

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: rekrytering@ptj.se