en bild

SSK/USK till Ögonspecialistmottagning

Information om arbetsplatsen

Vi är en privat ögonspecialistmottagning, belägen i hjärtat av Helsingborg. I samarbete med Region Skåne bedriver vi specialistvård inom ögonsjukdomar. På kliniken jobbar vi med den senaste utrustningen inom ögondiagnostik och laserbehandlingar.

Adress:
Nedre Långvinkelsgatan 21, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du dagligen tillsammans med ögonläkaren vid förundersökningar inför läkarbesök. Du kommer exempelvis att arbeta med tryckmätning med luftpuff, mätning i autorefraktorn, ögonbottenfotografering och synfältsundersökning. Du kommer också att fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument mm.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska, ögonsköterska, eller undersköterska med erfarenhet inom ögonsjukvård. Datorvana är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, flexibel, lyhörd och kan arbeta självständigt, men även som en del i ett team. Du är utåtriktad och har en god och professionell kontakt med såväl patienter som kollegor. Du har ett öga för prioriteringar och förstår vikten av att vara tidseffektiv och noggrann. Du är nyfiken på och tycker om att jobba med digitala verktyg. Du ser möjligheter istället för hinder. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi arbetar mån-fre och är lediga helger och röda dagar. Arbetstiden kan variera. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Cristina Sava

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: cristina.sava@ptj.se