en bild

Tandsköterska till Odenkliniken

Information om arbetsplatsen

Tandsköterska till framtidens tandvårdsmottagning
Är du på jakt efter något nytt? Är du en nyfiken och driven person?
Förutom Allmäntandvård är Odenkliniken remissklinik för Oral Protetik, Parodontologi, Implantat och Endodonti. Vi är i en expansionsfas och söker nu en ny tandsköterska till vårt team!

En del av verksamheten kommer framöver flytta till Skövde.

Adress:
Trädgårdsgatan 22, Falköping

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och helst har några års erfarenhet inom yrket. Är du nyutexaminerad tandsköterska och snabblärd är du välkommen att söka Du med!

Som tandsköterska har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt tandläkaren och att patienterna känner sig trygga och välkomna. Arbetsuppgifter är assistans, administration, receptionsarbete kan förekomma och delegerat självständigt arbete.

Du kommer att arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra men arbetar också självständigt inom respektive område.

Kvalifikationer

- Tandsköterskeutbildning.
- Förtroendeingivande och kommunikativ i mötet med patienten.
- God samarbetsförmåga, flexibel och prestigelös.
- Nyfiken och vill bidraga i utvecklingsarbetet på kliniken.
- Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och förmågan att kommunicera.
Vi värdesätter din omhändertagande förmåga och att du vill ge god service till patienterna.
Du bör vara bra på att organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-03

Information om tjänsten lämnas av

Tor Widbom

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: odenkliniken@ptj.se