en bild

Distriktssköterska heltid Famläkargruppen Odenplan

Information om arbetsplatsen

Vi har ca 14.000 listade patienter och hemsjukvård i närområdet med gång och cykelavstånd.
Är du engagerad och motiverad att ge våra patienter bästa möjliga vård och bemötande är du välkommen till oss. Är du dessutom van att handleda studenter är det välkommet. För oss är det viktigt att trivas och ha trevligt på jobbet.

Adress:
Odengatan 69, 11 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Arbetet som distriktsköterska innebär arbetsuppgifter på vårdcentral såsom planerade och oplanerade besök. Vi har bokade besök för våra mottagningspatienter viss telefonrådgivning samt ett omväxlande arbete med hemsjukvård. Vi journalför i Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad sjuksköterska med vub i öppen hälso o sjukvård samt är van att ta egna beslut.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du arbetat i primärvård tidigare men inga krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet flexibilitet och samarbetsförmåga.
Att du är noggrann och har servicekänsla är flexibel och engagerad.
Vi ser fram emot din ansökan

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-03

Information om tjänsten lämnas av

Kerstin Margaretha Araya
Marita Westberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: marita.westberg@ptj.se