en bild

Vi söker barnmorska till vår mödrahälsocentral

Information om arbetsplatsen

Norrskenets hälsocentral har 6100 listade patienter. Vi har mottagningar i Kiruna, Vittangi och Karesuando. Vi är en komplett hälsocentral med läkar- och sköterskemottagning, barnhälsocentral, mödrahälsocentral, provtagning, rehabteam med fysioterapeuter och arbetsterapeut, psykosocialt team med läkare, psykolog samt kurator. Upplev den största flytten i modern tid, när hela centrala Kiruna flyttas från närheten till gruvan till fast mark. Det är endast 20 min biltur till ICE hotell i Jukkasjärvi. Det är ca en timme till Abisko nationalpark, Trollsjön, Björkliden och Riksgränsen för vandring fantastisk skidåkning och norrskenssafari. Nikkaluokta och Kebnekaise är också i närheten. Midnattssol på sommaren och Norrsken på vintern.

Adress:
Österleden 12, Kiruna

Arbetsuppgifter

Som barnmorska hos oss träffar du kvinnor i alla åldrar och olika skeenden i livet. Ditt arbetsområde är mödrahälsovård och olika former av föräldrastöd, abortrådgivning, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Du arbetar med individen men även med grupper. VI är en hälsocentral med focus på hälsa och friskvård. Du arbetar i team med läkare.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska

Personliga egenskaper

Som person har du ett gott samarbete med kollegor och patienter. Du är flexibel och vill växa i din yrkesroll och utveckla din roll på mottagningen.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Stina Lundberg

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stina.lundberg@ptj.se