en bild

Distriktssköterska/BVC sköterska

Information om arbetsplatsen

Hamnstadens Vårdcentral startades 2011 i liten skala av några eldsjälar med lång erfarenhet inom primärvård. Fram tills idag har verksamheten vuxit till en fullskalig vårdcentral med ca 9500 listade patienter.

Vi är en trygg och väl sammansvetsad grupp av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, undersköterskor och medicinska sekreterare med stor erfarenhet och kompetens som håller till i fantastiska lokaler i Rörstrandsområden, ett stenkast från Vänern. Hos oss får du en stabil arbetsgivare med kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje och samarbete. Hamnstadens vårdcentral sätter såväl patienten som medarbetaren i centrum.

Vårdcentralen är centralt belägen i Lidköping. Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer och vi har gratis parkering utanför.

Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida.

Adress:
Fabriksgatan 4, Lidköping

Arbetsuppgifter

Distriktsköterskearbete som innefattar arbete på mottagning med såromläggningar, telefonrådgivning, vaccinationer etc. Eftersom vår BVC-verksamheten växer innebär det att du också kommer att arbeta även inom vår BVC-verksamhet där ditt arbete följer barnhälsovårdens basprogram:
• Främja barns hälsa och utveckling.
• Förebygga ohälsa hos barn.
• Tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö.

Arbetet sker på många olika sätt med till exempel mottagningsbesök, telefonrådgivning, föräldragrupper, digital kontakt och läkarmottagningar. Du samverkar med andra professioner på vårdcentralen, på vår familjecentral och inom barnhälsovården.

Kvalifikationer

Distriktssköterska med BVC vana, alt intresse att utbilda sig till BVC sjuksköterska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt till samarbete och är flexibel, noggrann, kompetent samt ansvarstagande.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Då Hamnstadens vårdcentral sätter medarbetaren i centrum är vi alltid öppna för att gemensamt diskutera tjänstgöringstid och flexibla lösningar. Ring eller maila för mer information.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Lisbet Djup
Carl-Johan Danielsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lisbet.djup@ptj.se