en bild

Tandsköterska, Stockholm City

Information om arbetsplatsen

Mottagningen har, med sitt centrala läge och goda rykte, hög patienttillströmning, men flera patienter har faktiskt varit trogna mottagningen i mer än 60 år! Tre tandläkare har efterträtt varandra i rak följd sedan 50-talet. Jonas Hultén tog över år 2001 och sedan 2005 är denna moderna och varma mottagning belägen på Kungsgatan 50. Här finns 2 behandlingsrum med utsikt mot Hötorget samt ett särskilt rum för vår panoramaröntgen. Normalt är vi tre som arbetar på mottagningen. Vi söker nu en tandsköterska till vårt team då vår nuvarande tandsköterska går i pension.
För dig som tandsköterska finns goda möjligheter till utveckling, då målet är ständig utveckling och förbättring.

Adress:
Kungsgatan 50, 2tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Anställningen består av sedvanliga arbetsuppgifter såsom assistans, receptions- och sterilarbete, men också bl a av avtryckstagning analogt och digitalt, ansvar för mottagningens kvalitetsarbete och allmänt ordninghållande. Våra patienter kommer alltid in på utsatt tid.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska med vana av röntgenundersökningar inklusive panoramaröntgen. Du är kunnig i digital journalföring - på den här kliniken används Frenda journalsystem. Genom välskött administration skapar du ordning och förutsägbara arbetsdagar. Du talar och skriver flytande svenska och talar dessutom engelska. Att ha arbetat delegerat med exempelvis anestesi, framställande av provisorier etc är klart meriterande.

Personliga egenskaper

Du brinner för högkvalitativ tandvård med patienten i centrum. Ser helst att du har några års erfarenhet av tandsköterskeyrket.
Ditt varma och entusiasmerande sätt sprider glädje och trygghet på mottagningen. Du är ett sant stöd för både tandläkaren och patienten. Ditt ordningssinne, och din innovationsförmåga är mycket goda, liksom ditt humör. Du delar med dig av dina kunskaper och är nyfiken på nyheter och förbättringar.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstid ca 34 tim/vecka.

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
34 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-12-03

Information om tjänsten lämnas av

Jonas Hulthén

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tsk@teamhulten.se