en bild

Distriktsläkare och framtida delägare till Ekerö

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi en specialist i allmänmedicin till oss på Ekerö Vårdcentral. Som specialist i allmänmedicin hos oss bidrar du till att fortsätta bygga vår välfungerande vårdcentral till att bli ännu bättre. Ser vi att vi fungerar bra tillsammans så finns det goda möjligheter att du går in i vår erfarna ledningsgrupp och blir delat verksamhetsansvarig med andra läkare på mottagningen. Du är då med och planerar samt driver arbetet på mottagningen och blir dessutom delägare i Praktikertjänst.

Ekerö Vårdcentral är den största vårdcentralen i Ekerö kommun och ligger vid Ekerö centrum med goda kommunikationsförbindelser. Vi ansvarar för ca 20 700 listade patienter och är ca 60 medarbetare. Vi är en trevlig arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för specialist i allmänmedicin, såsom mottagningsarbete med ansvar för egen lista. Om intresse finns kan du även ingå i ledningsgruppen och vara med att driva verksamheten som delägare. Vi arbetar digifysiskt och har goda tekniska möjligheter till videobesök och chatt med patienter när det är lämpligt. Möjlighet till BVC-tjänstgöring finns. Handledning av studenter och utbildningsläkare ingår.

Kvalifikationer

- Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.
- Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
- Datorvana.
- Erfarenhet av arbete i TakeCare meriterande, men ej nödvändigt.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv. Du är noggrann och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om dina kollegor och medarbetare och sprider en positiv stämning omkring dig. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper samt förmåga till ledarskap.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Deltid kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Johan Lindemalm
Magnus Edlund

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: johan.lindemalm@ptj.se