en bild

Tandsköterska till Ängbytandläkarna, Bromma

Information om arbetsplatsen

Om kliniken:
För nuvarande är vi 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist. Kliniken är belägen vid Islandstorget, Bromma, med goda kommunikationer. Vi har 3 behandlingsrum, steril, reception, väntrum och personalrum. Kliniken är nyrenoverad och modern.

Rekrytering sker löpande så tacksam för din ansökan snarast. Välkommen till Ängbytandläkarna!
Tdl. Johan Mårtensson
För mer information: Ring 08-87 46 20 eller 08- 37 33 43

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bergslagsvägen 262, Bromma

Arbetsuppgifter

Vi söker en positiv och glad tandsköterska för assistans, delegerat arbete, receptionsarbete, såväl som administrativa uppgifter och sterilarbete.
Som tandsköterska står du ofta för patientens första kontakt med kliniken. Vi sätter högt värde på personliga egenskaper som möjliggör en förstklassig service samt ett trevligt och omsorgsfullt bemötande mot våra patienter och deras anhöriga.

Kvalifikationer

Kvalifikationer:
Utbildad tandsköterska, gärna med erfarenhet.
Du får gärna arbetat med Frenda journal och röntgenprogram. (Ej krav) Du får gärna ha erfarenhet av assistans vid kirurgiska ingrepp.(Ej krav)

Personliga egenskaper

Om dig vi söker:
Du ska ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket obehindrat i tal och skrift.
Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad med en positiv och ödmjuk inställning mot våra patienter.
Du är ansvarsfull, noggrann, flexibel, stresstålig och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi ser inte att det är någon nackdel om du är i ett tidigt skede i din karriär, men det är viktigt att du kan ta egna initiativ.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-11-28

Information om tjänsten lämnas av

Johan Mårtensson
Tulli Sandberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: johan.martensson@ptj.se