en bild

Tandläkare till härliga Tandhälsan Osby, Skåne

Information om arbetsplatsen

Här på Tandhälsan Osby erbjuder vi allt från bastandvård till protetik, kirurgi, implantatbehandling och estetisk behandling.

Kliniken är stor med 5 behandlingsrum och finns centralt i Osby, norra Skåne. Utrustningen är modern och det finns möjlighet till bl.a CBCT/panorama-röntgen, avtrycksscanning, egentillverkning av protetik, behandling under mikroskop och laserbehandling.

Du kommer att ingå i ett glatt arbetsteam med 3 tandläkare, 5 tandsköterskor och 2 tandhygienister.

Ta reda på mer på www.tandhalsanosby.se eller på vår sida på Facebook.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Klockaregatan 2, 28331

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper i alla åldrar och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare
God datorvana
Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och trevlig individ som passar in i vår gemenskap. Vi önskar gärna att du kan arbeta självständigt men ändå ha god samarbetsförmåga, hög serviceanda och trevligt patientbemötande. Vi söker dig som är omtänksam och engagerad och alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du är pedagogisk och uppskattad av tandvårdsrädda patienter. Du är ambitiös och strukturerad.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform och omfattning kan diskuteras

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Tuan Bui

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tuan.bui@ptj.se