en bild

Sjukgymnast/fysioterapeut Centrumpraktiken Rehab

Information om arbetsplatsen

Rehabenheten har funnits sedan vårdval rehab startade, och har anpassat sin personalstyrka efter ökat behov.

Rehabmottagningen är en del av Centrumpraktiken, en vårdcentral inom Praktikertjänst med cirka 15000 listade patienter. Här finns förutom läkar- och sjuksköterskemottagning även BVC, Vaccinationsmottagning och samtalsmottagning inklusive Rehabkoordinator.
Vårdcentralen är belägen i centrala Kungälv och hit tar man sig lätt med både bil och buss. Restiden från centrala Göteborg är ca 25-30 minuter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Vi arbetar inom vårdval Rehab med patienter i alla åldrar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bl a; funktionsbedömningar, rådgivning, hembesök, förebyggande insatser men också anpassad handledd träning, gruppverksamhet och utbildning. Vi har bl a artrosskola, medicinsk yoga, och stresskola.
På Rehabmottagningen är vi idag 3 arbetsterapeuter och 3 sjukgymnaster/fysioterapeuter och söker nu ytterligare sjukgymnast/fysioterapeut för att utöka vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Du får gärna ha erfarenhet inom primärvård med sedvanliga patientgrupper. Meriterande är arbete med eller extra intresse av KOL samt genomgått handledarutbildning.

Personliga egenskaper

Hos oss arbetar du tillsammans med vårdcentralens övriga professioner för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Detta innebär teamarbete men också att man som sjukgymnast kan vara första instans.
Här finns utrymme för nya idéer och vi välkomnar nya initiativ. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet, kreativitet samt förmåga att strukturera eget arbete. Viktigt är också att du tycker om att jobba i grupp.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande.
Tjänstgöringsgraden är 100%, men kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Sofie Bergenholtz

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sofie.bergenholtz@ptj.se