en bild

Driven, nyfiken och omtänksam tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Tandvårdshuset Bromölla är sedan många år en etablerad klinik och en naturlig del av Bromölla kommun. Vi är en relativt stor klinik med två tandläkare, två tandhygienister, 5 tandsköterskor och en receptionist.

Vår ambition är att arbeta nära i team och alltid ha patienten i fokus. Vi arbetar mycket delegerat kring patienterna och du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kyrkvägen 2, Bromölla

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande patientnära arbete, samt gemensamt ansvar för drift av kliniken. Exempel på kliniskt arbete är assistans, anestesi, röntgentagning, profylax och provisoriska fyllningar. Samtidigt samarbetar man nära med övrig personal för hantering av sterilen och gemensamma utrymmen. Administrativt ingår bland annat tidboksplanering, fakturahantering och patientkontakt.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska, eller på väg att avsluta utbildningen. Erfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Du ska vara nyfiken, positiv och intresserad av ditt yrke. Vi söker dig som är omtänksam och ödmjuk, och kan sätta patientens bästa i fokus.
Du tycker om att samarbeta med kollegor, men kan även arbeta självständigt.
Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tillträde och omfattning kan diskuteras
Vi ser gärna att du arbetar 35-40 timmar/v.

Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-12-23

Information om tjänsten lämnas av

Haris Salemovic

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: haris.salemovic@ptj.se