en bild

VC Kusten Distriktssköterka/Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kusten har verksamhet i västra delen av Kungälvs kommun; Ytterby, Kärna och Marstrand, med knappt 19 000 listade patienter. Vi är en vårdcentral inom Praktikertjänst AB.
Vårdcentralen Kusten är en verksamhet i ständig utveckling, med stabil bemanning och god arbetsmiljö. Här arbetar läkare, sjuksköterskor med distrikts- och specialistmottagningar, samt familjecentral med bl a BVC och MVC. Vi har även en Rehabmottagning med sjukgymnaster/fysioterapeuter och arbetsterapeuter, samt en mottagning som vänder sig till barn och unga med psykisk ohälsa, samt deras föräldrar. Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida: www.vckusten.se

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 1, Ytterby

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/ leg sjuksköterska på vårdcentralen arbetar du dagtid och har ett varierande arbete som består av telefonrådgivning, arbete i vår digitala mottagning, äldrevård, mottagningsarbete och ev specialistmottagning.

Kvalifikationer

Distriktssköterska / leg sjuksköterska. Primärvårdserfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är van vid att ge god service, har ett gott bemötande av våra patienter och det är en självklarhet för dig att samarbeta med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen. Det är viktigt att du har en helhetssyn på både arbete och patient och att du har lätt för att anpassa dig till olika omständigheter som kan uppstå i verksamheten.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning heltid/deltid

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
6 månader
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-11-07

Information om tjänsten lämnas av

Karin Angantyr
Emma Thorbjörnsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: karin.angantyr@ptj.se