en bild

Undersköterska heltid familjeläkargruppen Odenplan

Information om arbetsplatsen

Familjeläkargruppen är belägen centralt i läkarhuset Odenplan v 10,11. Vi är ca 30 medarbetare, ca 14.400 listade patienter.
Vårdcentralens öppettider är 8.00-17.00
Du kommer att arbeta i ett trevligt arbetslag!

Adress:
Odengatan 69, 11 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Tillsammans med tre undersköterskor ansvarar du för att arbetet genomförs med omtanke och professionalism. Ditt arbete hos oss är flexibelt.Du kommer att assistera läkare vid olika typer av undersökningar och behandlingar. Undersköterskan bemannar receptionen på pl 11. Vi har även en hemsjukvårdsverksamhet där hembesök ingår. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team både på vårdcentralen och i hemsjukvården. Våra patienterna bor på cykel eller gångavstånd från mott.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska som har erfarenhet från arbete på en vårdcentral och gärna med erfarenhet av journalsystemet Take Care. Vi önskar att du har tidigare vana från blodprovstagning, katetersättning, medicindelning, stomivård, såromläggningar samt sondmat .

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande och att du har en bra samarbetsförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi erbjuder dig en arbetsplats som är lärorik och där du får möjlighet att växa i din yrkesroll.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Kerstin Margaretha Araya
Nicoleta-Geanina Stan

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: Inf@flgo.se