en bild

Kvalitetsrevisor och implementeringsstöd

Information om arbetsplatsen

Detta är en tillsvidareanställning på heltid hos Praktikertjänst med placering i ljusa, trevliga och moderna lokaler centralt i Stockholm. Visst resande i landet ingår.

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som har till uppgift att stödja arbetet med ständiga förbättringar i verksamheterna och sprida goda exempel och kunskap – allt för att säkerställa en lärande organisation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att möjliggöra utveckling, utbildning och förbättring inom samtliga kvalitetsområden och följa upp verksamheternas arbete genom interna revisioner. Du kommer att vara stöd digitalt och besöka våra verksamheter för revision och utbildning. Inspirera och engagera verksamheterna i deras systematiska kvalitetsarbete i ledningssystemet och ge sakkunniga råd. Du kommer att ta fram och hålla utbildningar för enskilda verksamheter eller i grupp.

Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Genom att förstå våra verksamheters unika ambitioner och behov delar du dina insikter med servicekontorets olika avdelningar där möjligheterna finns.

Kvalifikationer

Du har en hälso-/sjukvårds- eller tandvårdsutbildning och erfarenhet av att genomföra och rapportera kvalitetsrevisioner. Du har arbetat i liknande roller förut och har flexibilitet att anpassa dig i en snabbt föränderlig miljö.

Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, har god samarbetsförmåga och lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Med tålamod, initiativförmåga och handlingskraft tar du dig an pedagogiska uppgifter. Du förstår vinsten av systematiskt arbete i ledningssystem i den kliniska vardagen. Du drivs av att se andra växa och utvecklas i sitt kvalitetsarbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Tjänsten ska tillsättas snarast enligt överenskommelse, dock senast 1 mars 2022.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
38,25 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Marie Grunnesjö

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: marie.grunnesjo@ptj.se