en bild

Avtalsstrateg Vårdval Praktikertjänst

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst söker en avtalsstrateg till kontoret i centrala Stockholm. Detta blir din utgångspunkt och här sitter koncernledning och de stödfunktioner som alla våra praktiker behöver. Vi är en stödjande organisation, där fokus är att underlätta för våra drivna verksamhetschefer som vill förbättra och utveckla svensk vård.

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Du tillhör ett team med avtalsstrateger som delar ansvaret mot de regioner där vi har verksamhet. Du blir ansvarig och därmed spindeln i nätet för våra verksamheter i samband med nystarter, utvidgning av verksamheter och ansökningar om nya eller utökade vårdval. Du bevakar förändringar i vårdvalen och samverkar och stöttar våra verksamheter i samband med revisioner och strukturella förändringar. Du träffar regionrepresentanter, beslutsfattare och politiker för att påverka utformningen av framtidens vårdval.

Vid din sida har du chefsläkare, affärscoacher och våra rekryterare som kompletterar din kompetens med detaljkunskaperna kring varje enskild verksamhet. Du samordnar nätverksträffar för våra verksamhetschefer regionalt och deltar i en del branschråd med andra privata vårdgivare. Utöver detta innefattar rollen även en del strategiskt analysarbete av tex ekonomiska förutsättningar för nya affärer.

Kvalifikationer

Du har en för uppdraget relevant akademisk examen inom tex ekonomi, juridik eller statsvetenskap. Du är duktig på att utrycka dig i tal och skrift, och van att läsa och tolka avtalsvillkor. Du har erfarenhet av upphandling i offentlig sektor. Körkort är en fördel.

Personliga egenskaper

Du är noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Du är en effektiv problemlösare med mycket god analytisk förmåga. Du är en vass nätverkare, som är van att bygga och underhålla långsiktiga relationer och har god kunskap om offentlig sektors styrning och ledning. Vi tror att du kanske redan idag arbetar regionalt eller nationellt mot offentlig sektor. Du har med fördel politiskt intresse eller erfarenhet och förståelse för den svenska förvaltningen. Du har ett antal års yrkeserfarenhet och är trygg i din yrkesroll.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Heltidsmått är 38,25h/vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-11-07

Information om tjänsten lämnas av

Sara Banegas
Sofie Wallenberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sara.banegas@ptj.se