en bild

Sjuksköterska till Västervården HLM

Information om arbetsplatsen

Västervården HLM är en väletablerad läkarmottagning inom Praktikertjänst med cirka 10.500 listade patienter. Vi är totalt cirka 20 medarbetare som arbetar tillsammans. Ett glatt gäng där arbetsglädje och bra bemötande ligger i fokus.
Mottagningen karaktäriseras av hög medicinsk kvalité. Vi bedriver ett levande förbättringsarbete på mottagningen. Fokus ligger förstås på ökad kvalitet på patientarbetet men också på arbetsmiljö och trivsel.
Vi finns i moderna och ljusa lokaler i Vällingby Läkarhus i Vällingby centrum.

Vi har bra förmåner med gemensam frukost, eftermiddagsfika, fruktkorg och generöst friskvårdsbidrag. Vi eftersträvar god sammanhållning med gemensamma aktiviteter.

Vi är fullbemannade på läkarsidan men behöver förstärkning med en sjuksköterska

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Indalsbacken 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete med telefonrådgivning, akuttjänst och mottagning. Ett stort fokus kommer även ligga på digital kontakt med våra patienter

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård. Flytande svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en person som sätter patienten i fokus, har ett professionellt förhållningssätt och är positiv med ett bra bemötande. Du tycker om att arbeta självständigt men har också en bra samarbetsförmåga. Du tycker om och stimuleras av förändringsarbeten på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Just nu pågår ett förändringsarbete där vi i större utsträckning kommer använda oss av vår digitala tjänst "Mitt PTJ" som vår primära kontaktväg med våra patienter. Det är därför önskvärt att du har vana och intresse av digital kommunikation.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Virpi Vaara

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: virpi.vaara@ptj.se