en bild

Tandhygienist sökes till Amaliakliniken i Halmstad

Information om arbetsplatsen

Vår fina klinik finns på Brogatan i centrala Halmstad och består av 3 behandlingsrum, vilka är helt digitaliserade. Här arbetar vi i ett glatt team med två tandläkare, två tandsköterskor samt en tandhygienist. Kliniken är anrik och har funnits i 60 år under namnet Gyllenbäck, team van Marion tog över 2018. Vi behandlar till största delen vuxna patienter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Brogatan 20, Halmstad

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienist uppgifter. Självständigt patientarbete i nära samarbete med tandläkare. Även viktigt att kunna vara flexibel att hjälpa till med exempelvis reception, allt för att ge våra trogna patienter bästa service.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.
Krav: Flytande svenska i tal och skrift samt god datorvana.

Personliga egenskaper

Vi söker en vänlig, engagerad och serviceinriktad person som trivs i sin yrkesroll. Det är även viktigt att du ska komma att trivas i vårt team och därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi välkomnar ansökningar av såväl erfarna tandhygienister som de som är i början av karriären.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Ditt schema kommer att anpassas individuellt efter dina önskemål samt klinikens behov för att få en balans som passar alla parter långsiktigt. Tjänsten är på 50-100%. Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-11-12

Information om tjänsten lämnas av

Jacobus van Marion

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: personal@amaliakliniken.se