en bild

Utbildningsadministratör till Praktikertjänst AB

Information om arbetsplatsen

Arbetsplatsen är på vårt kontor i Stockholm där gruppen består av fem personer. Vi arbetar centralt beläget i ljusa och moderna lokaler där vi tillsammans driver utbildningsfrågor för såväl hela koncernen som kontorets medarbetare.

Adress:
Adolf Fredriks Kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att
- planera utbildningsprogram och kurser
- förhandla fram konkurrenskraftiga priser och villkor vid bokning av föreläsare, konferensanläggningar och hotell
- kommunicera med våra deltagare och göra riktade utskick och inbjudningar gällande utbildningarna
I samband med detta förekommer en del resor inom Sverige och möjligen utomlands.

Du rapporterar till Praktikertjänsts utbildningschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förståelse för kommunikation, ekonomi och har mycket god serviceförmåga med god problemlösningsförmåga och är prestigelös. Vidare är en god kommunikativ förmåga en styrka samt att kunna hantera svenska och engelska i tal och skrift och använda Office 365.

Personliga egenskaper

Vi vill att du som söker tjänsten ska vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter. Rollen kräver en person som är självgående, flexibel, kommunikativ, stresstålig och trygg. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet och vi ser gärna att du har initiativkraft och kan bidra till att vidareutveckla befintliga processer och delta aktivt i förändringsarbete.

Du har mycket god samarbetsförmåga och ett kommunikativt förhållningssätt. Du känner ett stort engagemang i att arbeta med dina kollegor och medarbetare för att nå verksamhetens mål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Föräldravikariat med tillträdesdatum från och med 2021-11-01 eller enligt överenskommelse. Detta är en heltidstjänst med heltidsmåttet är 38,25 h/veckan.

Rekrytering sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2022-10-31
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Anders Jonsson, Utbildningschef

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: Anders.jonsson@ptj.se